Posteaza articol

Guest Posting cu backlink extern dofollow

Pentru a posta un articol pe acest blog romanesc, in primul rand trebuie sa creati un cont gratuit pe pagina de administrator si sa urmati instructiunile trimise pe email pentru confirmare. Dupa postarea unui articolului, acesta urmeaza sa fie pus in asteptare pana cand administratorul sau moderatorul va aproba sau respinge cererea de postare a articolului. De regula timpul de asteptare pentru aprobare poate dura pana la cateva zile. De asemenea, respectati urmatoarele reguli pentru ca articolul dumneavoastra sa fie aprobat.

Reguli

 • Nu se accepta articole cu continut pentru adulti, jocuri de noroc, pariuri sportive, criptomonede sau NFT-uri, metode rapide de imbogatire, scheme piramidale(MLM-uri), uleiuri de sarpe(snake oils) sau phishing(scam-uri).
 • Titlul articolului trebuie sa fie format din minim 3 cuvinte si maxim 6-7 cuvinte. Exclus titluri de tip clickbait sau care nu au legatura cu continutul din articol.
 • Continutul articolului trebuie sa fie scris de mana ceea ce il va face unic. Exclus metodele de tip spam, rotire de cuvinte, furat de continut prin metoda copy-paste de pe alte website-uri, continut tradus sau continut generat(robotizat) de AI(ChatGPT).
 • Structura articolului trebuie sa fie formata dintr-o introducere, curpins si o concluzie.
 • Marimea articolului trebuie sa aiba minim de 500 de cuvinte si maxim 1500-2000 de cuvinte.
 • Categoria articolului trebuie aleasa astfel incat, sa fie cea mai apropriata categorie care se potriveste cu nisa din care face parte articolul.
 • Nu introduceti tag-uri.
 • Link-urile catre website-urile externe sa nu fie mai mult de 2, de preferat unul catre website-ul principal si unul catre o alta pagina, de exemplu pagina unui produs de pe website-ul principal sau chiar catre un alt website de incredere ca Wikipedia. In acelasi timp, continutul din articol trebuie sa aiba legatura cu website-ul sau website-urile din link-urile externe si anume sa fie din aceiasi nisa.
 • In cazul in care articolul a fost aprobat, nu generati backlink-uri de tip spam catre articolul publicat, daca se descopera acest lucru articolul urmeaza sa fie sters.

Se recomanda, ca exemplu acest articol si se poate aplica aceiasi filozofie si pentru articolul dumneavoastra care urmeaza sa fie postat pe acest website.

De mentionat

 • Articolewp.ro isi rezerva dreptul de a refuza un articol postat ce se afla in stadiul asteptare pentru aprobare daca nu respecta regulile.
 • Articolewp.ro isi rezerva dreptul de a face mici corecturi si/sau ajustari si/sau modificari la nevoie intr-un articolul inainte de a fi aprobat si publicat de catre administrator sau moderator. De asemenea se pot face modificari intr-un articol deja aprobat in cazul in care anumite informatii necesita modificate odata cu trecerea timpului.
 • Dupa inregistrarea contului pe pagina de administrator, este necesara o confirmare(validare) a link-ului trimis prin email de catre platforma WordPress. In caz ca acest email de confirmare nu a ajuns in maxim 3 minute, verificati si folderul Spam, Bulk sau Junk din email.
 • Nu creati mai multe conturi, nu exista o limita de articole pentru userele create. In caz ca parola unui cont existent a fost uitata, se poate folosi pagina de recuperare a parolei. Pentru evitarea pierderii a contului creat se recomanda salvarea lui undeva in siguranta.
 • Conturile create pe pagina de administrator au profil de contrubitor si se pot posta doar articole noi, nu se pot edita articolele deja publicate ale administratorului sau ale altor useri.
 • Link-urile externe din articole se vor verifica periodic si daca acestea nu mai sunt valabile sau redirectioneaza catre website-uri cu alt tip de continut care nu mai sunt din aceiasi nisa cu articolul respectiv, link sau link-urile externe urmeaza sa fie eliminate din articol iar articolul sa ramana publicat in continuare pe acest website.
 • Pentru fiecare website care incercati sa il promovati cu ajutorul link-urilor externe din articole postate, este recomandat sa publicati de fapt 2 articole, unul pentru a promova website-ul propriu-zis si unul pentru a promova articolul care promoveaza website-ul propriu-zis, dar nu este neaparat obligatoriu ci doar un sfat pentru SEO.

Link-uri