Cat de bune sunt anvelopele All Season

Anvelopele All Season sau cum ar zice un roman, anvelopele pentru toate sezoanele pot fi o alegere excelenta pentru soferii ce isi doresc o anvelopa care poate functiona bine intr-o varietate de conditii meteo, fiind proiectate pentru a asigura o tractiune buna atat in conditii umede, cat si uscate, precum si zapada usoara. Acest tip de anvelope sunt renumite in primul rand pentru comoditate si costuri reduse, oferind performante moderate soferilor care nu doresc sa-si schimbe anvelopele in fiecare sezon. In Romania, folosirea de anvelope All Season ca sa fie in conformitate cu legile aplicate, anvelopa trebuie sa aiba stantat simbolul unui fulg pe anvelopa si marcajul “M+S”.

Avantaje

  • Confort.
  • Rentabil.
  • Versatil.
  • Longeviv.

Pe partea de confort, acest tip de anvelope nu exista problema referitor la schimbarea anvelopelor in fiecare sezon, economisind bani, timp si spatiu, facandu-le o optiune convenabila. Datorita felului prin care au fost proiectate sa functioneze, acest tip de anvelope pot obtine performante moderate pe orice tip de drum in orice conditie meteo, fiind o optiune versatila pentru soferii care locuiesc in zone cu ierni blande pana la moderate. De asemenea, acest tip de anvelope pot reduce din costurile de mentenanta fiind proiectate sa dureze mai mult decat anvelopele de iarna.

Dezavantaje

  • Zgomot de rulare.
  • Performante reduse in conditii meteo extreme.

Anvelopele All Season sunt concepute pentru a oferi performante decente intr-o varietate de conditii meteo, dar nu sunt cea mai buna alegere pentru conditii meteo extreme. In conditii de iarna cu zapada si gheata abundenta, acest tip de anvelopele pot aparea dificultati la capitolul tractiune iar in mod similar, in conditii de vara cu temperaturi foarte ridicate, acest tip de anvelope pot sa nu aiba modelul si compusul necesar al benzii de rulare pentru a oferi performante optime. Se recomanda utilizarea anvelopelor dedicate de vara/iarna pentru conditii meteorologice specifice pentru a asigura siguranta si performanta.

Concluzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *